Terug naar concepten  Favoriet

Identis Seniorenwoning

Roosdom Tijhuis

Identis Seniorenwoning
Identis Seniorenwoning
Ontzorgen

Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand.

Duurzaamheid

In onze volledige kringloop kijken we kritisch naar onze werkprocessen. Dit betrekken we op onszelf, onze leveranciers en de bewoners van onze woningen: we coachen hen om energiebewuste te wonen.

Betaalbaarheid

We vertalen de ambities van onze opdrachtgevers naar maatschappelijk en economisch verantwoorde en - waar mogelijk- vooruitstrevende oplossingen. Dit ligt binnen ons bereik doordat we vrijwel alles in eigen beheer hebben.

Over dit concept

Identis spreekt voor zich. Identis bewijst dat conceptuele woningbouw, variatie en een eigen identiteit voor wijken en buurten heel goed kunnen samengaan. Persoonlijk karakter, flexibiliteit en aansluiting bij de omgeving, de buurt en de wensen van de bewoners zijn namelijk dé kenmerken van het Identis-concept. Een wezenlijk uitgangspunt van Identis is de bewonersgerichte ontwikkeling. We verdiepen ons in de doelgroep, de behoeften en wensen. Andere belangrijke eigenschappen zijn de royale ontwerpvrijheid en, dankzij de geoptimaliseerde ontwikkel- en bouwprocessen, de korte doorlooptijden. Je wint tijd met Identis! Roosdom Tijhuis heeft vestigingen in Rijssen en Capelle aan de IJssel. Op onze locatie in Rijssen is een moderne prefabhal ingericht. Hier richten we ons op de productie en assemblage van gestandaardiseerde bouwdelen, prefab kozijnen, daken, gevels, traptorens en binnenwanden. Kant-en-klare vloeren en plug and play installatietechnische elementen kopen we in bij vaste samenwerkingspartners. In onze moderne, energiezuinige assemblagehal stemmen we de materialen en maten slim op elkaar af. Zodat we de energievraag van de woningen nog verder beperken. De materialen zijn steeds meer afgestemd op droge (circulaire en milieuvriendelijke) bouwtechnieken. We kopen uitsluitend in van leveranciers met een duidelijk duurzaamheidsoogmerk; duurzaam hout heeft het FSC® of PEFC™ keurmerk en is STIP-gecertificeerd.

Aanvullende kwaliteiten

Gebruikskwaliteit Gebruikskwaliteit

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Milieu Milieu

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Gezondheid en comfort Gezondheid en comfort

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Technisch & Esthetisch Technisch & Esthetisch

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Proces Proces

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Prijs Prijs

Log in of registreer om alle gegevens te bekijken.

Interesse?

Bekijk alle details van dit concept, download de PDF, bekijk de plattegrond en vergelijk met andere concepten als geregistreerde gebruiker.

Log in of registreer als nieuwe gebruiker.

Meer weten?

Neem contact op om een afspraak te maken met de conceptaanbieder. Samen zorgen we dan voor de juiste oplossing.

Contact opnemen